BALL DE DIABLES INFANTIL

EXPLICACIÓ BALL DE DIABLES INFANTIL

El setembre de l’any 2000 vàrem crear, a imatge i semblança de la Colla Gran, la nostre colla infantil. Actualment està integrada per uns 70 nens i nenes d’entre 7 i 15 anys. El 22 de setembre d’aquest mateix any es va presentar la Colla Infantil, que va ser apadrinada per la Colla Infantil dels Diables de Torredembarra.

L’endemà, va participar en la Matinal Infantil de la Festa de Santa Tecla de Sitges.

La decisió de crear aquesta colla infantil s’emmarca dins dels objectius estatutaris de la nostra associació: preservar la continuïtat del Ball de Diables de Sitges. Així, aquesta colla està també regulada pels Estatuts de l’associació, tenint un vocal a la Junta Directiva i comptant amb una Comissió de Treball que vetlla pels interessos dels més petits.

Aquests infants estan en constant formació per poder realitzar tant el ball parlat, com cercaviles i actuacions de lluïment, sempre complint amb la normativa que per a colles de foc té establerta la Generalitat de Catalunya.

Així, els diferents tipus de pirotècnia que es fan servir són els que estan degudament homologats i, els nens i nenes, sota cap concepte, manipulen els elements pirotècnics. En tot moment, els membres de la Colla Infantil estan controlats i guiats pels membres de la Colla Gran per tal de garantir la seguretat dels infants.

La Colla Infantil està sempre preparada i apunt per actuar, no només a Sitges sinó a qualsevol lloc on pugui interessar la participació d’una Colla de Diables d’aquestes característiques. Si esteu interessats en que la nostra Colla Infantil actuï, si us plau, contacteu amb nosaltres mitjançant el correu electrònic de la Colla o al telèfon 647 51 00 06. Expliqueu-nos la vostra proposta i us farem arribar, sense cap compromís, un pressupost.

Si voleu que el vostre fill o filla formi part de la Colla Infantil, utilitzeu els mateixos medis per posar-vos en contacte amb nosaltres; rebrem la vostra contactarem amb vosaltres.

Fontanals logo
Diputació de Barcelona